Az utóbbi pár évben egyre hangsúlyosabb szerepet kapott a házasodni vágyó párok jegyes fotózása. De miért is érdemes ezen alkalomból fotósorozatot készíteni?

Rögtön az elején szeretnénk leszögezni, hogy a jegyes fotózás elengedhetetlen számunkra, mind szakmai, mind érzelmi szempontból. Több éves tapasztalatunk alapján a fotózáson készült képekből összeállított pár perces slideshow levetítése mindig nagy siker az esküvőkön. A fotókat nem csak visszanézni jó, de akár személyes ajándékként is megállják a helyüket. Ajánljuk minden kedves jövőbeli férjnek és feleségnek, hogy játssza ki ezt a kártyát!

DSC_1857

A fotózás akkor lesz igazán élvezetes, ha a pár fesztelenül tud kamera elé állni. Ez persze nem könnyű, természetes, hogy a jegyespár egy kicsit feszült a fényképezőgép előtt. Ezért nagyon fontos a jegyespár és a fotós közti kapcsolat. Fiatal csapat vagyunk, közvetlenek és nyitottak. Minden esküvő sorsát a szívünkön viseljük, és igyekszünk a párral a munkaviszony mellett barátságot kialakítani. A jó kapcsolat baráti, kellemes hangulatú légkört teremt, ami sokkal szebb képeket, és jó emléket eredményez.

Egy másik fontos szempont – és ezt nem győzzük elégszer hangsúlyozni -, hogy ez egy kiváló lehetőség a gyakorlásra, hogy a nagy napon már minden gördülékeny legyen.  A jegyes fotózás segít abban, hogy az esküvőn a pár a legfontosabbra tudjon koncentrálni: hogy felszabadultan szeressék egymást, mert ez a jó fotók elengedhetetlen kelléke. A fotózás során a pár megszokja a jelenlétünket, megismeri a munkastílusunk és mi is kitapasztaljuk a fotogén oldalukat, a megfelelő szögeket és beállításokat, ami nagyban megkönnyíti az esküvő napját a mi számunkra is.

Ezek után már semmi nem állhat annak az útjába, hogy az esküvő legszebb pillanatai fotón is a legszebbek lehessenek, és a pillanat valóban örök legyen.

Jegyes fotózás

A jegyes fotózás kötetlen keretek között zajlik: mindenben a pár igényéhez igazodunk. Az esküvőt megelőző hetek valamelyikében ellátogatunk a pár által választott hely(ek)re, hogy ott egy jó hangulatú fotózáson vegyünk részt. A cél, hogy jól felkészüljünk az esküvőre és jobban megismerjük egymást.

Ha valami kérdés felmerülne, akkor nyugodtan írjatok/hívjatok!

PurePhoto. Ahol a pillanat örök.