feher_peter

Fehér Péter
Bűvész ceremóniamester

Életem fontos része a szórakoztatás. 2004 óta veszek részt esküvőkön ceremóniamesterként. Mivel bűvész is vagyok, nyolc éve elkezdtem ötvözni a két szakmát és nagy sikert arattam vele, már az első alkalommal is. Ezután kezdtem el átdolgozni és tesztelni azokat a trükköket, amikről úgy gondoltam, hogy megállják a helyüket egy lakodalomban. Ezek többnyire nem hosszú „ varázslatok”, hiszen nem bűvészestet tartok az esküvőkön. Interaktív mutatványokról van szó, amelyeknek az ifjú pár vagy a vendégek a részesei, illetve amelyek célja a megfelelő hangulat megteremtése a soron következő eseményhez.

Egy szó, mint száz: imádom az esküvőket!!!

 

Tovább..


Gémesi Gergő

Gémesi Gergő ceremóniamester

“Ha egy mondatot kellene mondanom, akkor azért vagyok, hogy kiszínezzem az esküvőtöket.
A színeket természetesen ti választjátok meg, hisz olyanná alakítjuk, amilyenné megálmodtátok. Ezen a napon a főszerepben Ti vagytok!”

Tovább..


Vajas Gergő dj Groovelyne

Vajas Gergő DJ GROOVELYNE

Ne higgyétek, hogy csak Ti készültök a “Nagy nap”-ra…Nálam a felkészülés hangsúlyos szerepet kap, mind zeneileg, mind mentálisan. Egy esküvői party-n való fellépés egy kicsit “bensőségesebb”, sokrétűbb feladat, ahol a szakmai felkészültség mellett a mikrofonos műsorvezetésen át, a technika összeállításáig sok mindenben szerepet kap egy DJ.
Mi igyekszünk “több mint DJ”-k lenni, és maximálisan kiszolgálni mind Titeket, mind vendégeiteket.

 

Tovább..


jonas_anna_web

Jónás Anna
Divattervező

Szeretném, ha a menyasszonyaink átélnék a csodát, ahogy álmaik ruháját a testükre öntjük, hogy érezzék, minden részletben ott vannak, minden szabásvonal és varrat kizárólag nekik készül. Legyen életre szóló élmény a folyamat, és közös dicsőség az eredmény.

 

Tovább..